fridablogg

Alla inlägg den 2 april 2013

Av Frida - 2 april 2013 12:01

Hej!

Jo nu har ju påsk-lovet startat. Först trodde jag liksom att jag skulle slappa och så. Men det blev inte alls så. Det började med att i söndags på förmiddagen var jag med Maja. För på kvällen skulle hon till England. Sen efter det åkte jag och Lemonie till Bus-fabriken. Ni kanske tänker att vi är för stora för det. Men, nej! Det var hur KUL som helst. Kolla in Lemonies blogg föresten lemonadis.bloggplatsen.se Och Lemonie har laggt upp hennes första Youtube video. Så kolla den här nere i inägget. Men sen efter att jag och Lemonie kommit hem från busfabriken. Ringde Tilda och frågade om vi kunde gå ut och ta kort. Så det gjorde vi. 


Men sen igår var jag med Thea. Vi gjorde en musik-video till Call me maybe. Den blev faktiskt riktigt bra. Vi gjorde den utomhus eftersom det var så fint väder Den kommer komma upp i ett annat inlägg. Men sen efter vi hade varit. Så åkte jag och min familj till farmor och farfar och åt. 


Men sen idag. Ska jag på cirkus med Thea. Hon bjöd med mig. Men ses! 


Lemonies video |

                                 V

Sök i bloggen

Presentation


Hejsan! Jag är en tjej på 10 vårar här på jorden. Mitt namn är Frida. I min blogg kommer du hitta massor av musik tips. Mina resor. Alla dans tävlingar. På fritiden dansar jag. Jag dansar Rock'n'roll dubbelbugg. Men jag sjunger också♥

Fråga mig

29 besvarade frågor

Gästboken

Följ mig på Instagram!

Instagram

Omröstning

Vad gillar ni med min blogg/mig?
 humöret
 utseendet på bloggen
 att jag bloggar ofta
 rolig
 bäst XD
 allt♥
 annat!

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Cute Black Flying Butterfly

Ovido - Quiz & Flashcards